Nya medarbetare. Nya tider för sep & okt.

Hej kära läsare!

Augusti närmar sig slutet och hösten väntar runt hörnet och med den utvecklas Noonakliniken tillsammans med våra patienter. Mottagningen är i full gång sedan några veckor tillbaka och skolorna har kommit igång likaså. Vi är redo att fortsätta stödja er hälsa och välbefinnande under hösten och framöver.

Välkomnande av nya medarbetare

Vi är stolta över att presentera två nya medarbetare till vårt team av medicinska experter. Gynekologen Agneta von Zweigbergk och dietisten Kerstin Ljungdahl. Deras kunskap och erfarenhet kommer väl till pass då intresset för Noonakliniken stadigt ökar. Agneta von Zweigbergk har en gedigen erfarenhet inom gynekologi och hormonrelaterade frågor och kommer att vara en ovärderlig tillgång för våra patienter med behov inom detta område.

Kerstin kommer att bidra med sin expertis inom kost och näring för att stödja er på vägen mot en hälsosammare livsstil. Med tips, råd och konkreta matsedlar hjälper Kerstin kvinnor att hantera kroppens förändrade närings- och energibehov under klimakteriet. Närmare presentation av både Agneta och Kerstin kommer inom kort.

Noonakliniken på mässan "Allt för hälsan" 10-12:e november

Vi är stolta över att meddela att Noonakliniken kommer att vara närvarande på mässan "Allt för hälsan" den 10-12 november på Stockholmmässan. Detta är en utmärkt möjlighet för er att träffa oss personligen, ställa frågor och lära er mer om våra tjänster. Välkomna att besöka oss där för att höra mer om vår passion för hälsa och välbefinnande. Ni kan läsa mer om Sveriges största hälsomässa här: https://www.alltforhalsan.se/

Tidsbokningar för september och oktober

Nu finns nya tider upplagda för både september och oktober. Boka dig gärna i god tid för att säkerställa tider som passar din kalender.

Framtid och engagemang för er hälsa

Vi på Noonakliniken är ständigt engagerade i att erbjuda er den bästa vården och stödet för er hälsa och välbefinnande före, under och efter klimakteriet. Genom att fortsätta expandera vårt team av experter och delta i evenemang såsom "Allt för hälsan" strävar vi efter att vara en pålitlig partner i er resa mot att leva ett friskare och mer balanserat liv.

Agneta von Zweigbergk, Gynekolog

Kerstin Ljungdahl, Dietist