top of page

Noonaklinken växer med nya läkare

Äntligen är hösten här! Naturen skiftar i vackra färger och vi har kommit väl tillrätta i de nya lokalerna i Läkarhuset på Odenplan. Vi har inlett ett samarbete med bla Integrativakliniken.


Vi har nu glädjen att välkomna två nya gynekologer specialiserade på klimakteriefrågor, Frida Elmhed och Leila Eklund Chatti. Båda har lång erfarenhet från Södersjukhuset samt öppenvården. Därmed har vi möjlighet att hjälpa ännu fler kvinnor med klimakterierelaterade besvär. Nya tider läggs upp löpande på hemsidans tidsbokning.


Från vänster: Leila Ekelund Chatti, Hilde Löfqvist, Nina Sommerfeld och Frida Elmhed


Sedan starten den 24:e maj har vi haft fullt upp med att träffa patienter. Kvinnor har kommit från hela Sverige och även från våra nordisk grannländer. Vi har trimmat in nya lokaler, utrustning och skapat nya rutiner samt lärt oss mycket nytt på kort tid, insett vikten av att kunna ge förstklassig vård samt dragit lärdomar av hur man driver en privat klinik framåt. Under den korta tid vi varit verksamma med vår privata klimakteriemottagning har vi insett vikten av att vara lyhörda samt ge det lilla extra till våra patienter. Vår ambition är att erbjuda kvinnor god tillgänglighet, gott bemötande och evidensbaserad vård genom klimakteriets hela skeende. Den perioden i kvinnans liv kallar vi för "hormonkarusellen".I kommande inlägg hoppas vi kunna dela med oss av vår kunskap och därmed skapa en bättre förståelse kring det som händer med våra kvinnokroppar mitt i livet.


Välkommen till oss på Noonakliniken!

Stort tack Elin Sommerfeld Photography för våra nya fina foton274 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page