top of page

Flytt till Läkarhuset Odenplan

Den 4:e september flyttar vi mottagningen till nya lokaler på Odenplan, 6:e våningen i Läkarhuset. Ni når oss via huvudentrén och sen vidare upp till våning 6. Skyltar kommer finnas på plats så att ni hittar fram till oss.


Mottagningen sker på Upplandsgatan 34 fram till den 2:a september. Därefter träffar vi patienter i Läkarhuset våning 6 på Odenplan.När Noonakliniken startade i slutet av maj 2022 var planen att börja i liten skala. Vi fick till ett fint samarbete med Vasamamma Barnmorskemottagning på Upplandsgatan som upplät lokal till oss några dagar per vecka. Planen var att stanna kvar hos Vasamamma under hösten för att lära känna vår nya verksamhet. Men då intresset från kvinnor visat sig vara större än planerat tar vi nu steget mot nya lokaler där vi kan ta emot patienter alla dagar i veckan.


Ett stort tack till Vasamamma med Haleh och dess personal för tiden som gått!


Nu ser vi fram emot höstterminen för att vidareutveckla Noonkliniken med strävan att fortsätta hjälpa kvinnor runt om i Sverige. Men först lite ledighet för oss alla på Noonakliniken och särskilt våra duktiga gynekologer, Hilde Löfqvist och Nina Sommerfeld.


Vi är åter i augusti där tider finns att boka: https://patient.nu/portal/public/calendar/79408cbb-ca14-11ec-99ba-fa163e329242


231 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page