top of page

Boka digital mottagning med din gynekolog

Updated: Jan 27

-"Vi har nu börjat öppna upp bokning för digital mottagning. Vi hjälper kvinnor över hela Sverige och i vissa fall kan det vara smidigare för patienten med ett digitalt besök. Oftast rekommenderar vi då ett uppföljande fysiskt besök på mottagningen inkluderande undersökning. Detta ur ett patientsäkerhetsperspektiv. Ett sådant återbesök brukar vara lämpligt 3-4 månader efter den första digitala kontakten. I vissa fall kan patienten själv hitta en gynekolog på hemorten som kan hjälpa till med undersökning. Då behövs inte alltid ett fysiskt återbesök på vår mottagning"


Allt sedan Noonakliniken öppnade i maj 2022 har vi varit restriktiva med att erbjuda digital mottagning då ett gynekologiskt besök med tillhörande undersökning är att föredra för att ge kvinnor bästa tänkbara vård. Behovet av gynekologisk undersökning är stor då läkemedel förskrivs och i synnerhet hormonella preparat såsom bioidentiska hormoner. Likaså för att kunna upptäcka eventuella sjukdomar och andra förändringar som skyndsamt bör hanteras.


Men i takt med att rutiner och teknik utvecklas samt nätverk av lokala gynekologer etableras öppnar vi nu upp möjligheten att kunna boka digital mottagning med våra klimakteriespecialister.


Fördelar med att boka digital mottagning på Noonakliniken

 • Träffa din personliga gynekolog oavsett var du befinner dig

 • Video eller telefon, det som passar patienten bäst

 • Specialistkompetens kring klimakteriet

 • Förskrivning av läkemedel

 • Expertis inom hormonella preparat, tex bioidentiska hormoner

 • Plan för ett uppföljande fysiskt besök på Noonakliniken eller lokal gynekolog


Så här går det till

 1. Boka en tid för digital mottagning: https://patient.nu/portal/public/calendar/fd9fd452-9b53-11ed-99ba-fa163e329242

 2. Du får en länk till videomottagning skickad till din mail. Om du önskar bli uppringd istället ordnar vi det.

 3. Kom in på videomottagningen genom att klicka på länken som du fått via mail. Försök att göra detta några minuter innan utsatt tid. Allt för att ge dig som bra vård som möjligt.

 4. Gynekologen släpper in dig till videomottagningen på utsatt tid. Om du istället önskat telefonsamtal ringer gynekologen upp dig.

 5. Ett besök kostar 2200kr och är 20 min.

 6. Faktura skickas till din mail efter besöket.315 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page