top of page

Om oss

Våra patienter inspirerar oss

Som klimakteriespecialister vet vi att det finns en hel palett av metoder för att kunna hjälpa varje unik patient till att må bättre under klimakteriet. Genom lång erfarenhet har vi på Noonakliniken samlat spetskompetens inom de områden som får dig att må bättre i klimakteriet. 

Vårt team

Vi  är alla specialister inom respektive område. Med samlad spetskompetens ger vi bästa tänkbara klimakterievård.

Vår historia

Vi är erfarna specialister som har arbetat många år inom öppenvården och inriktat oss på behandling av klimakteriebesvär. Under åren har vi kunnat hjälpa många kvinnor som haft besvärande symptom.

När man har avtal med Regioner är man bunden till de regler och bestämmelser som Regionen sätter. Det kan bland annat vara vilka patienter som har rätt att söka vård, vilken vård som får bedrivas och bestämmelser kring eventuell uppföljning.

 

Vi sätter ett stort värde vid att finnas till hands för våra patienter. Att ha tid att ge dem ett professionellt bemötande, att ha tid för frågor och funderingar samt att kunna ge adekvat rådgivning, behandling och uppföljning.

 

Därmed väcktes tankarna på att starta en mottagning i egen regi där vi skulle kunna förverkliga våra idéer om god vård vid klimakteriebesvär. Nu äntligen kan vi öppna vår mottagning, Noonakliniken, med inriktning mot klimakteriet.

Noonakliniken är en privat mottagning utan regionsavtal och eventuellt frikort gäller ej. Vi har godkännande från Inspektionen för vård och omsorg (IVO). 

 

På Noonakliniken kommer du bara träffa färdiga specialister med lång erfarenhet inom gynekologi och specialister inom klimakterierelaterade frågeställningar. Vi brinner för att hjälpa kvinnor med dessa problem.

Så till slut, var kommer namnet  "Noonakliniken" ifrån?

 

Vi sökte efter något som kunde associeras till allt positivt som det innebär att som kvinna befinna sig mitt i livet. I Sydkorea är klimakteriet en fin och respekterad period i livet.

 

Noona betyder storasyster på koreanska vilket vi tycker är en bra liknelse kring vad vi vill uppnå med vår klinik. 

 

Välkomna till oss!

 

bottom of page